Är du Urkults nästa affischkonstnär?

Nu har det blivit dags igen att utlysa den roliga tävlingen att designa årets affisch!

Inför festivalen 2016 fick vi många fina förslag och det var svårt att kora en vinnare men så nöjda vi blev med vårt val av Viktoria Nilsson. Nu har du chansen att få pryda ditt verk på våra affischer, i programmen och annat.

Det finns några saker att förhålla sig till och det är att båten, korpen och månen måste finnas med. Men det är upp till dig hur de ska se ut.

Och du väljer själv vilket medium du vill jobba i: akvarell, oljefärg, collage, photoshop, textil – valet är ditt. Men tänk på att det ska gå att användas i tryck så gör den ganska stor. Och vi kommer ju lägga in text och vår logotyp så om du har med text skicka gärna en kopia helt utan text också.

Skicka in ditt bidrag antingen via mejl till kontoret@urkult.se eller per post till Urkult, Lärkvägen 1, 880 30 Näsåker. Ange namn, adress och telefonnummer.

Sista datum för att lämna in bidrag är den sista februari, Vinnaren belönas med tre festivalbiljetter.

Lycka till och glöm inte dela med dina vänner!

Tekniska specifikationer:
Affischen bör vara av stående format, ca A2-storlek (420×594 mm). Digitala bilder ska vara högupplösta (300 dpi) och i TIFF eller PDF-format. Använd ex. skickafilen.se när du mejlar om filen överstiger 20 mb.