Nu är det klart – Burnt Out Punks gör årets Eldnatt!

Burnt out Punks kör årets eldnattshow en hisnande akt där det gäller att hålla tungan rätt i munnen. Vi har också en HEMLIG akt som släpps i juni och så kommer Världens bästa Allan hit i form av KG Malm och Lucas Stark.

–Tusentals år senare, tänds åter eldarna invid Nämforsen. Så brukar de inledande orden av eldnatten lyda. Av dessa har bara tio år passerat sedan Burnt Out Punks tände dem för första gången på just denna plats. Ett årtionde kan kännas litet i jämförelse men samtidigt stort då det blir den sista gången just Burnt Out Punks tänder dem. Efter många långa mil Europa runt med sin vridna och punkföreställning ”The Stockholm Syndrome”, har den slutligen kommit till sin sista färd; den gör ett sista stopp för att explodera i symbios med Näsåker och Urkult innan turnébussen och föreställningen går i pension.

Men vi har även en hemlig akt i år som vi kommer släppa någon gång i juni så håll utkik! En artist som faktiskt spelat här förut och som nu kände det var dags att komma tillbaka till de ångermanländska skogarna och den peppiga Urkultpubliken.

Vissångarna Lucas Stark och KG Malm kommer med Världens bästa Allan och bjuder på sköna skrönor a’la Allan Edwall.

Eldnatten är invigningen på festivalen och hålls vid midnatt på torsdagen. En eldsprakande show som är en påminnelse och hyllning till platsen och dess historia.

Burntoutpunks Allan_Pressbild. Foto Bertil Norlander