Volontär

Stort TACK till alla fantastiska volontärer, utan er hade det inte blivit något Urkult 2017!

Vi hoppas att ni hade en fin festival och att ni vill komma tillbaka nästa år. Volontäransökan för Urkult 2018 öppnar till våren.

---------------------------

Utan volontärer – inget Urkult. Varje år jobbar cirka 600 volontärer med att gemensamt skapa och driva en fantastisk festival. I utbyte mot festivalband, fika och gratis tältplats på volontärcampingen jobbar du minst 12 timmar under festivalen, oftast uppdelat på 2-3 pass. Läs mer om volontärcampingen på fliken "Camping & logi" i menyn uppe till höger.

Du blir placerad i en arbetsgrupp, exempelvis miljögruppen, vaktgruppen eller pannkaksgruppen. Varje grupp har en ansvarsperson. Ansvarspersonen (eller ibland volontärsamordnaren) mailar ut information och så småningom schema till volontärerna. De flesta arbetsgrupper har ett introduktionsmöte med alla sina volontärer på torsdagen (vissa så tidigt som kl 12), och det är viktigt att du som volontär ser till att ordna din resa till Näsåker så att du kan vara på plats till detta möte.
Sist men inte minst så kräver vi naturligtvis att du är helt nykter under dina arbetspass.

Om ni har frågor hör gärna av er till volontar@urkult.se

OBS! Kolla din skräppost!
Mail från Urkult kan ibland hamna i skräpposten, vänligen håll utkik där ifall du väntar svar av oss. Alternativt gå in på "inställningar" på ditt mailkonto och lägg till ett filter som tillåter mail från volontar@urkult.se att visas i din inkorg.
Foto Hampus Hagstedt

Foto Hampus Hagstedt 2012


Foto Hampus Hagstedt

Foto Hampus Hagstedt 2012