Volontär - Urkult 2017

Utan volontärer – inget Urkult. Varje år jobbar cirka 600 volontärer med att gemensamt skapa och driva en fantastisk festival. I utbyte mot festivalband, fika och gratis camping på volontärcampingen jobbar du 12 timmar, eller mer om du vill, under festivalen oftast uppdelat på 2-3 pass.

Du blir placerad i en arbetsgrupp, exempelvis miljögruppen, vaktgruppen eller pannkaksgruppen. Varje grupp har en ansvarsperson. Ansvarspersonen (eller ibland volontärsamordnaren) mailar ut information och så småningom schema till volontärerna. Många ansvarspersoner har ett introduktionsmöte med alla volontärer innan arbetet drar igång, om så är fallet kommer även det informeras i förväg via mail.
Vi kräver att du är helt nykter under dina arbetspass.

Volontärsamordnaren börjar jobba ungefär i mitten av juni men svarar på mail redan under våren. Fr.o.m. vecka 26 börjar vi placera ut volontärer i de olika arbetsgrupperna, de som sökt först, blir först placerade. För tidigare festivaler har vi behövt ytterligare volontärer ända in till festivalveckan.
Om ni har frågor hör gärna av er till volontar@urkult.se

Ansöka om att bli volontär gör du genom att klicka på länken nedan och fylla i formuläret. Vi ser fram emot din ansökan!

Volontäransökan 2017

OBS! Har du anmält dig som volontär kommer vi så småningom att höra av oss till dig via mail. Har du dock ett aggressivt spamfilter finns risk att mail från Urkult sorteras som skräppost.
För att slippa detta - gå in på "inställningar" på ditt mailkonto och lägg till ett filter som tillåter mail från volontar@urkult.se att visas i din inkorg. Alternativt, håll ett öga på din skräppost så att du inte missar viktiga medelanden från Urkult!


Foto Hampus Hagstedt

Foto Hampus Hagstedt 2012


Foto Hampus Hagstedt

Foto Hampus Hagstedt 2012