Urkults marknad

Ett brett utbud av bra produkter

 

Välkommen till vår populära marknad

Vi ställer höga krav på våra marknadsutställare.
Alla som står innanför banderollen ”Urkults schyssta marknad” uppfyller våra krav så att du som konsument kan vara säker på att det du köper är schyssta produkter. 

Ett av Urkults mål är att genomföra festivalen i solidaritet med människor och natur, därför ska allt som säljs inne på festplatsen och på marknadsgatan vara ekologiskt, lokalproducerat och etiskt schysst så långt det är möjligt. För oss på Urkult är det viktigt att skapa en festival som ger så lite negativa avtryck på miljön som möjligt. Det är en utmaning när det är så många personer på samma ställe samtidigt, vi kan inte göra det själva utan behöver ha er besökare med oss i arbetet, det är tillsammans som vi kan göra det möjligt.

Vill du delta på marknaden? Har du schysst producerat hantverk, är du konstnär,  gör dreads, säljer böcker, secondhand, masserar, mediterar eller något annat som inte skadar vår natur, människor eller djur för egen vinning? Nytt för i år är att vi har Barnens marknad, en möjlighet för barnen att vara en del av Urkults schyssta marknad. Det finns platser kvar och ni kan anmäla intresse till marknaden@urkult.se

 

 

Biljetterna till Urkult 2022 släpps under hösten 2021!

 

 

Urkult Lärkvägen 1, 880 30 Näsåker