Vad är Ungkult egentligen?

Ungkultslägret har paus under 2016 och 2017.

Ungkult är ett läger för er ungdomar mellan 15 och 20 år som vill hjälpa till med att göra Urkult till en fantastisk festival! Under lägret jobbar vi med att bygga upp festivalen, pysslar med egna projekt och har kul.
Vi på Ungkult rycker in och jobbar lite varstans med festivalförberedelserna, till exempel med uppsättning av sopsorteringsstationer, bygga upp backstage eller inreda artisters sovplatser. En kan alltså förvänta sig ett omväxlande och fartfyllt uppdrag som ungkultare.

Bo vid älven

Under lägret tiden kommer vi lära känna varandra, jobba, slappa, basta, och kanske ta en utflykt om vädret tillåter detta. Under hela tiden kommer vi bo i militärtält tillsammans på Naturcampingen nere vid älven. Där kommer vi ha plats att hänga, spela instrument, äta mat, pyssla eller vad vi har lust med. Ett schysst gäng matlagare kommer fixa supergod veganmat.
Det är superviktigt att du säger till redan när du anmäler dig om du har några allergier!


Foto Katarina Norström

Alkohol- och drogfritt

Ni som är ungkultare representerar urkultsandan vilket betyder att det är viktigt att alla är schyssta och respekterar varandra. För att lägret ska bli så trevligt som möjligt för alla är det alkohol- och drogfritt. Även om du är över 18. Det är viktigt att alla följer detta, även under festivalen, annars får du helt enkelt inte vara med på lägret.