Varmt välkomna till Urkult 2023, den första helgen i augusti, då eldarna åter tänds invid Nämforsen!

Vi är tacksamma och stolta över att återigen få bjuda in till en gemenskap där
nya och gamla vänner från när och fjärran möts för att dela glädje, musik och skapa magi tillsammans. Och att få göra detta på en sådan kraftfull plats, där människor har strålat samman sedan årtusenden tillbaka!

Under tre festivaldagar kommer människor, musik och kultur från olika delar av världen till Näsåker, byn som är vackert belägen vid den mäktiga Nämforsen och nära skogens djup.
Årets program kommer att bjuda på överraskningar och gränsöverskridande kulturmöten i en anda av fred, kärlek, inkluderande och samförstånd. Upplev kraftfulla musikupplevelser från många olika länder, hjärtöppnande och utmanande kurser & workshops, angelägna föreläsningar och nervkittlande barnteaterföreställningar. Vi ser fram emot massor av dans, skratt och oändligt mycket kärlek! Tillsammans skapar vi magi!

Vi är stolta över att få presentera årets Urkultaffisch som skapats av konstnären Katja Odelberg. Tack för alla vackra bidrag som ni skickat in till affischtävlingen!

Nu är biljetterna ute till försäljning och vi kommer att presentera de första artisterna till Urkult 2023 under de närmaste dagarna. Ju tidigare du köper din biljett desto billigare blir det! Se www.urkult.se/biljetter för mer information.

Varmt välkomna till Näsåker!

PRISNIVÅER
10 januari till 28 februari:
Vuxen 800 kr, Ung 500 kr, Senior 500 kr
1 mars till 31 maj:
Vuxen 950 kr, Ung 625 kr, Senior 625 kr
1 juni till 31 juli:
Vuxen 1 100 kr, Ung 750 kr, Senior 750 kr
Från 1 augusti:
Vuxen 1 200 kr, Ung 850 kr, Senior 850 kr

ÅLDERSKATEGORIER
Vuxen 18+, Ung 15-17 år, Senior 65+, Barn under 15 år går in gratis i målsmans sällskap.

<3 <3 <3