Kom till Gården på Höjden i Kläpp och upplev Fredy Clue! ✨
Med sin genomärliga releasekonsert av den nyligen släppta debut-EP:n ”Vill du leka?” möter nyckelharpa, fiol, sång och synthar en queer text- & känslovärld! 🎻🎹
”När jag då valde leken och började att leta inåt med ficklampa, oerhört intresserad, kom utvecklingen automatiskt, snabbt som en raket flög jag fram!” Meditationen blev Fredy Samuels inre förstärkare som lät känslorna och de inre hinden ta plats och höras.
Clue, Fredy Clue kommer just från den känslan, namnet fångades i luften och la sig snabbt till ro. Musiken i EP:n likaså. Den har funnit sin plats och är nu redo för skivsläpp 2 juni 2023.
EP:n släpps hand i hand med det ickebinära folkdräktsprojekt Bäckadräkten som Fredy Samuel är projektledare för. Ett projekt som uppmärksammar och firar det queera och låter det få plats i en binär folktradition och civilsamhälle. EP:n spelas live på scen tillsammans med Bäckadräkten och skapar en föreställning om Fredy Samuels personliga resa i sökandet efter en identitet.
Medverkande: 🌻
Fredy Clue – nyckelharpa + gitarr + sång
Julia Bengtson – elektronisk mästare + fiol + sång
Sabina Lilja – keyboard + sång
Fredy är just hemkommen från England, där den fick strålande 5-stjärniga recensioner av sin show: ”Fredy really is a creator of remarkable experiences, a true innovator in the folk art space.” https://theqr.co.uk/…/fredy-clue-edinburgh-tradfest-2023/
Köp din biljett på Tickster för att säkra din plats!
https://www.tickster.com/…/fredy-clue-pa-garden-pa-hojden
Resterande biljetter säljs på plats i entrén!
Entré: 100 kr (barn och ungdomar under 18 år gratis)
Fika kommer att finnas till försäljning ☕🍰
Konserten genomförs med stöd av Sollefteå kommun.
Välkomna till en sommarkväll i musikens tecken på den vackra Gården på Höjden! 🌺🌱🐝