Ungkult

Ett läger för ungdomar mellan 15 och 20 år
Info är från Urkult 2018, uppdateringar kan komma under vintern/våren.

—————————————————————

Vad är Ungkult egentligen?

Ungkult är ett läger för er ungdomar mellan 15 och 20 år som vill hjälpa till med att göra Urkult till en fantastisk festival! Under lägret jobbar vi med att bygga upp festivalen, pysslar med egna projekt och har kul.

Vi på Ungkult rycker in och jobbar lite varstans med festivalförberedelserna, till exempel med uppsättning av sopsorteringsstationer, bygga upp backstage eller inreda artisters sovplatser. En kan alltså förvänta sig ett omväxlande och fartfyllt uppdrag som ungkultare.

 

Bo vid älven

Ungkult är ett läger som kommer äga rum mellan Söndagen den 28 juli till Söndag den 4 augusti  2019. Lägret kommer inte att börja någon speciell tid men kom gärna så tidigt som möjligt så vi hinner umgås och lära känna varandra lite.

Under lägret tiden kommer vi lära känna varandra, jobba, slappa, basta, och kanske ta en utflykt om vädret tillåter detta. Under hela tiden kommer vi bo i militärtält tillsammans på Naturcampingen nere vid älven. Där kommer vi ha plats att hänga, spela instrument, äta mat, pyssla eller vad vi har lust med. Ett schysst gäng matlagare kommer fixa supergod veganmat.

Det är superviktigt att du säger till redan när du anmäler dig om du har några allergier!

 

Alkohol- och drogfritt

Ni som är ungkultare representerar urkultsandan vilket betyder att det är viktigt att alla är schyssta och respekterar varandra. För att lägret ska bli så trevligt som möjligt för alla är det alkohol- och drogfritt. Även om du är över 18. Det är viktigt att alla följer detta, även under festivalen.

 

Under festivalen

Under festivalen kommer ni att få välja det området som ni tycker är mest intressant eller vill lära er mer om.
Ni kommer få en handledare som stöttar och hjälper er genom dagen. Det passet kommer att vara 3 timmar per dag.

 

Anmälan

Frågor skickar du till: ungkult@urkult.se

Anmäla dig, gör du via formuläret som kommer länkas till under våren/försommaren längst ned på den här sidan.

Inga frågor är dumma, det är bara dumt att inte ställa dem!

Lägret kostar 500 kr och då ingår mat (förutom middag och lunch under festivalen), sovplats och festivalarmband i det priset!
Sista anmälningsdag är den sista juni och sista dagen för inbetalning är 9 juli. Detta är för att vi ska ha in betalningarna så vi kan beställa maten till lägret i tid och för att vi ska hinna ta in eventuella reserver om någon hoppar av. Vi ser helst inga avhopp efter den 1 juli. Inbetalning gör du till bankgiro 5930-2596 där du skriver ”Ungkult, Förnamn Efternamn (på den som ska vara med på lägret)”. MEN! Sänd Inte in några pengar Före du fått bekräftat att Du blivit antagen!

Varmt välkomna! Hoppas vi ses i sommar! Och glöm inte att ta med ett instrument om du har ett och så klart själen och peppen!

Kärlek och fred